Sikkerhet

iShield er en sikkerhetstjeneste som gir deg økt beskyttelse mot de nye sikkerhetstruslene. iShield er en smart og fleksibel tjeneste som kan brukes på hele din IT-infrastruktur, og tilbyr beskyttelse på flere nivå.

Vi er stolte over å være den første IT-leverandøren som har tilpasset Cisco sine Enterprise-produkter på en slik måte at vi kan tilby det "as a service" til kunder i alle størrelser. Dette gir SMB-bedrifter mulighet til å beskytte seg på en måte som tidligere bare var mulig for langt større organisasjoner, og til en kostnad mange oppfattet som for høy.

iShield er basert på komponenter på servere, datamaskiner og nettverk, og implementeres lagvis etter behov for den enkelte kunde.

iShield er neste generasjon beskyttelse som identifiserer virus eller angrep basert på monitorering av brukermønster helt ned på brukernivå. Ved avansert og intelligent analyse jobber de forskjellige delene av løsningen sammen for å identifisere og beskytte mot eventuelle trusler. Candidator lanserte tjenesten i starten av 2016, og har sammen med Cisco videreutviklet den i takt med endret trusselbilde, og gir meget gode muligheter for å beskyttes bedriften mot f.eks. Kryptovirus/Ransomware.

Løsningen gir også mulighet til å skreddersy IT-policy helt ned på brukernivå.

 

Våre referanser


Martin Edling, IT-sjef:
"Vi kjenner at vi har kontroll takket være iShield."


Mårten Larsson, IT-sjef:
"iShield har økt sikkerheten i vår organisasjon vesentlig, vi er imponert over hva iShield leverer."


Johan Schmidt, IT-sjef:
"iShield gir oss en moderne og oppdatert sikkerhetsplattform som ikke begrenser våre brukere."

 

 

Ønsker du å vite mer om vår iShield-tjeneste?
Ta kontakt med salgssjef Lennart Mæland

Lennart Maeland

lennart.maeland@candidator.no
Tlf: +47 93632212

 

eller vår produktspesialist Tobias Hallengren

Tobias Hallengren

Produktspecialist – iShield
tobias.hallengren@candidator.se
Tlf: 0322 671033