Azure og Azure Stack

Azure og Azure Stack

Candidator lanserer i våre datasentre Azure Stack som første i Norge. Vi har lang erfaring med Azure og Azure Stack var et naturlig steg videre for Candidator. Vi jobbet allerede i 2011 med Skandiabankens Aksjespill i Azure. Aksjespillet passet perfekt i Azure som skalerbar tjeneste. Spillet utfordret tjenesten på skalerbarhet da brukerantallet gikk fra få tusen til nesten hundretusen på kort tid.

Er Azure Stack og Candidator for deg?

Ja, uansett om du nettopp har startet prosessen med offentlige skytjenester (eks. Azure) eller har ditt eget Azure-prosjekt gående  er Candidator riktig samarbeidspartner. 
Vi har mange dyktige konsulenter som hjelper kunder på rene skytjenester, hybride løsninger (både i Azure stack og tradisjonell datahall) og konsulenttjenester.

Rene skytjenester med mindre sensitivdata har Candidator levert Azuretjenester bestående av azureprodukter, opensource teknologi og conteinerteknologi med stor suksess.


Hybride løsninger har Candidator levert tjenester hvor vi har lagret sensitiv data i våre datahaller, og mindre kritisk data formidles og skaleres igjennom Microsoft Azure sine datasentre i Nederland og Irland. 

Konsulenttjenester hvor våre konsulenter bistår din bedrift med skystrategi, skysikkerhet eller skyprosjektledelse og gjennomføring.
 

Azure i Norge

Candidator kan nå, ved hjelp av Azure Stack, også tilby de samme Azuretjenestene levert fra vår egen norske datahall. Dette gjør at din bedrift kan utnytte alle fordeler med Azure og deres automatiserte tjenester, opensource teknologier og skaleringsmuligheter. Dataen ligger fortsatt i Norge. En ny trend for hybride løsninger blir mellom Azure Stack i norske datasenter og offenlig Azure i Microsoft sine haller. En utfordring mange bedrifter har opplevd er responstid grunnet avstand til datahaller i Europa. Candidators egen Azure Stack tjeneste ligger i kort avstand fra din bedrift og responstid er ikke et tema.

 

Ditt eget Azure team
Vi bygger kundeteam tilrettelagt for deg som bedrift og din bransje. Vi har team som har kompetanse innen mange bransjer bl.a.

  • Teknologi og utvikling
  • Offentlig sektor
  • Regnskap
  • Helse
  • Fintech, bank og finans
  • Kultur
  • Industri
  • Retail 

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller be om vårt whitepaper for flere fordeler med AzureStack. Send en mail med navn og kontaktinformasjon så får du tilgang på witepaperet.
 
Lennart Mæland, tlf: 936 32 212,@: lennart.maeland@candidator.no