Historikk

Helt siden starten i 1997 har Candidator hatt fokus på å levere gode IT-driftstjenester og fine kundeopplevelser.

Candidator ble grunnlagt i 1997 i Alingsås av Christer Johannesson og Joachim Winberg, som begge hadde lang erfaring fra IT-bransjen. Helt siden starten har Candidator vært et gründerdrevet selskap som har ekspandert sammen med våre kunder - gjennom leveranse av trygge og fremoverlente IT-driftstjenester.

I desember 2014 kjøpte Candidator Knowit Services, IT-driftsselskapet til Knowit som ble stiftet i 2000. Candidator og Knowit besluttet samtidig å inngå et strategisk partnerskap, hvor Knowit utvikler de nye løsningene, og Candidator sørger for at drift og infrastruktur fungerer.

Opp gjennom årene har Candidator fått en rekke utmerkelser og priser og er blant annet blitt kåret til Årets Företagare i Alingsås, Gasellföretag av Dagens Industri og Cisco Collaboration Partner of the Year 2013. Candidator var også blant de første Cloud Solution Partnerene til Microsoft i Norden.

Vår grunnfilosofi har alltid vært å sette kundene i sentrum. Dette er en forutsetning for at vi skal få fornøyde kunder og har vist seg å være en vinnende oppskrift på fremgang og utvikling. Vi har lykkes med å fokusere på utvikling av teknologi og tjenester, og hele tiden tilpasse oss kundenes behov og ønsker.