Samarbeidet vårt på Ignite 2018 fikk stor oppmerksomhet

Samarbeidet vårt med KPMG fikk veldig stor oppmerksomhet på Microsoft Ignite. Ketil Neteland var på Ignite, og sto på scenen sammen med DellEMC og KPMG.

 

Fortell kort om samarbeidet mellom Candidator DGC og KPMG.

Vi har gjort en avtale med KPMG, hvor vi skal overta deres drift av deres IT miljø. Dette driftsmiljøet skal driftes på Azure Stack fra Dellemc.  Vi har derfor innledet et tett samarbeid med KPMG, for å understøtte deres forretningsprosesser og gjøre at deres IT avdeling kan fokusere mer på å hjelpe deres organisasjon til å bli bedre, og mindre på den daglige driften.  

Samarbeidet fikk stor oppmerksomhet under Microsoft Ignite 2018. Hva kommer det av?

Candidator er en Microsoft Tier 1 partner, og Azure Stack er et helt nytt produkt for Microsoft. Candidator har som en av de første i verden levert Azure Stack til en stor kunde som KPMG. Dette har gjort at vi har fått mye oppmerksomhet globalt og fra Microsoft direkte.

Hvordan var det å stå på scenen sammen med KPMG og Dell EMC?

Alltid spennende og presentere et nytt produkt for et stort publikum, og gøy å få lov å fortelle til vår potensielle kunder at Candidator er en organisasjon som er innovativ og leverer på det kunden ønsker.

Generelt, hva syntes du om årets Ignite?

Ignite var spennede og viser hvor stor økosystemet til Microsoft er. Det er stort for Candidator å få være endel av Ignite, og det er imponerende å se hvor viktig Machine Learning og artificial intelligence blir i fremtiden.

Hvilken kunnskap fikk du med deg som du kan ta med deg i ditt daglige arbeid?

salg at vi vet hvilke trender som er i markedet når kundene spør oss om fremtiden. Samtidig treffer vi viktige samarebidspartnere «face to face», dette gjør det enklere når vi trenger hjelp til nye løsninger.