Candidator med to nye gullnivå i partnerskapet med Microsoft!

Microsoft leverer sine produkter og tjenester gjennom sine partnere rundt om i verden. I 15 år har vi i Candidator hatt et nært partnerskap med Microsoft og tilbudt deres førsteklasses produkter til våre kunder. Vårt partnerskap gjør også at vi kan tilby våre medarbeidere opplæring i Microsofts produkter og den nyeste teknologien på markedet. For å hjelpe våre kunder med flere av Microsofts produkter arbeider vi kontinuerlig med å utvikle oss innenfor flere fagområder.

Vi er stolte over å ha oppnådd to nye gullnivåer: «Gold Messaging» og «Gold Collaboration and Content». Candidator har fra før av gullnivå innenfor fire andre områder. For å oppnå gullnivå innenfor et spesifikt område kreves det at man har flere sertifiserte ansatte på området, at man har et stort nok salgsvolum, samt et antall referansekunder som kan bekrefte og attestere kvaliteten på våre leveranser.

Gold Collaboration and Content

“Gold Collaboration and Content” omfatter bl.a. SharePoint. For å oppnå gullnivå på dette området kreves bred erfaring innen både Microsoft SharePoint Server og Microsoft SharePoint Online, hvor vi har hjulpet en rekke kunder med installasjon og drift. Vi har også ansatte som har fått sertifiseringer innenfor SharePoint Solutions og SharePoint Development.

«Å bli gullpartner innenfor dette området er ekstra kjekt, ettersom vi kanskje ikke er så kjent for å arbeide med SharePoint. Dette viser at vi er svært gode på produktene og at vi har implementert løsninger med stor kundenytte, hvilket har resultert i fornøyde kunder.» sier Jens Rutgersson, partneransvarlig i Candidator.

Gold Messaging

Det andre gullnivået vi nå også har oppnådd er «Gold Messaging». Dette inkluderer bl.a. Microsoft Exchange Online, hvor vi har bidratt med å skape en rekke smarte løsninger for våre kunder. Microsofts meldingstjenester har blitt utrolig populære, og sammen med våre to andre gullnivåer innenfor Office 365 har vi nå et komplett tilbud.

«Det vi i Candidator tilfører Microsofts produkter er en sømløs og god kundeopplevelse. Vi tilpasser produktene etter kundens behov, slik at det blir enkelt og lett å bruke dem. Vi leverer hovedsakelig gjennom lisensplattformen CSP, som viser intern kostnadsfordeling og en tydelig spesifikasjon på fakturaen. Dette gir god oversikt over status både for oss og kunden. Med CSP er det også fleksibelt for kunden å tilpasse seg antallet brukere og varierende behov.»

Ønsker du å høre mer om våre tjenester fra Microsoft, ta gjerne kontakt pr telefon; 55 333 999 eller epost info@candidator.no. sier Jens.

 

gold