Candidator kjøper Dataoppdrag AS i Bergen

IT-driftsselskapet Candidator styrker posisjonen i Bergen med kjøpet av Dataoppdrag AS. – Vi fortsetter veksten og ser frem til å kunne tilby et enda bredere tjenestespekter til våre kunder, sier Lars Solbakken, daglig leder for Candidator i Norge.

Dataoppdrag candidator dgc

 

– Vår ambisjon er å være best på IT-drift i det nordiske markedet, og dette er et steg på veien for å bli leverandøren med de mest fornøyde kundene, sier Lars Solbakken, daglig leder for Candidator AS i Norge.

Candidator har totalt 550 ansatte omsetter for ca 1 milliard NOK. IT-driftsselskapet leverer komplette IT-drifts-, telefoni- og outsourcing-tjenester til bedrifter og organisasjoner på det nordiske markedet. Selskapet har kontorer i Oslo og Bergen, i tillegg til Stockholm, Gøteborg, Alingsås, Malmø, Helsingborg og Borås.

- Dataoppdrag tilbyr IT-drift, cloud-tjenester, support og salg av maskinvare til kunder i og rundt Bergen, samt i Oslo-området. Dataoppdrag har levert IT-driftstjenester i det norske markedet siden 2006, og tilbyr sine kunder en totalleveranse av IT-tjenester, ofte i rollen som kundens IT-sjef. Slik sett er de perfekt match for oss, sier Lars Solbakken i Candidator.

Daglig leder i Dataoppdrag, Erik Gams Steine, ser frem til å bli en del av Candidator. Selskapet hadde i 2017 en omsetning på 35 millioner og 22 ansatte.

– Vi vil styrke leveransen til våre kunder ytterligere. Vi kan nå tilby driftstjenester fra seks forskjellige datahaller, samt et bredt spekter av skytjenester, og har 550 spesialister i ryggen når kundene trenger det. Det er også en fordel for oss å kunne tilby tjenester som innehar f.eks. PCI-DSS – eller ISO 27001-sertifiseringer, sier han.

-  Vi er veldig fornøyd med at Dataoppdrag vil ble en del av vårt team. Det gjør at vi får en unik posisjon som IT-driftsleverandør på Vestlandet, sier Magdalena Persson, administrerende direktør i Candidator DGC.

 


Lars Solbakken, daglig leder Candidator AS, +47 920 90 354, lars.solbakken@candidator.no
Erik Gams Steine, daglig leder Dataoppdrag AS, +47 915 91 620, egs@dataoppdrag.no