Vi i Candidator vil med dette ønske alle et velfortjent avbrekk nå i sommer

Første halvår har for oss vært preget av høyt tempo og mange spennende muligheter. Vi har implementert våre nye tjenester (iWifi, iClient, iSheild, iPortal) hos en rekke kunder. Dette har styrket oss betraktelig på veien til å bli en totalleverandør av driftstjenester til våre kunder.

Veksten i selskapet fortsetter også. Til jul var vi om lag 250 dyktige kvinner og menn som bistår kunder med IT-drift og support, mens vi mot sommeren nærmer oss 300.

Vår styrkning av fagmiljø i Oslo har også materialisert seg, vi har blant annet etablert løsninger for både EMMA, Swarco og Nationaltheatret i våre datahaller samt at vi rett før sommeren fikk driftsavtale med Dynea som styrker oss ytterligere på industri og produksjonsmarkedet.

Høyt tempo i Bergen har også resultert til flere nye kunder og nye løsninger her. Vi har på alvor kastet oss på Fintech bølgen på Vestlandet og drifter nå noen av mest innovative bankløsninger, her under Monobank, Easybank, BNbank og sist Langlerbank. Rett før sommeren fikk vi også gleden av å gi litt tilbake til landsdelen da vi tok over driftsansvaret for 4 sykehjem og eldresentre, deriblant Bergen Røde Kors Sykehjem.

Med det ønsker vi igjen alle en riktig god sommer!

PS: for de av dere som enda ikke har fått informasjon om våre nye tjenester så tilbyr vi i dag følgende pakketerte tjenester for en enklere IT-hverdag:

 • iClient - Klienthåndtering
  Candidator har ansvar for kundens klienter med mulighet for retanking, utrulling av programmer, sikkerhetsoppdateringer og inventarkontroll.
 • iWiFi
  Trådløse aksesspunkter styres, vedlikeholdes og oppdateres av Candidator.
 • iSpeak
  Candidator kan her tilby komplett IP-telefoni, sentralbordløsning og mye mer innen telekom tjenester.
 • iShield
  Utvidet sikkerhetspakke for servere og PC’er, som kanskje gir markedes beste beskyttelse mot kryptovirus og annen skadelig kode.
 • iPortal
  Kundeportal med mulighet for Hardware-bestilling, support, oppsett av servere i Cloud, SLA rapporter, faktura og avtaleoversikt, supportoversikt og mye mer.

Ønsker du ytterligere informasjon om nye tjenester, ta gjerne kontakt med din kontaktperson hos oss. Håper du nyter sommeren og noen solrike dager, vi ser frem til gode opplevelser og godt samarbeid videre inn i noen spennende høst måneder!