REAC velger Candidator som total IT-leverandør

REAC utvikler, produserer og selger elektriske aktuatorer, løfte- og tiltsystemer og styringssystemer for den globale Medtech bransjen. Kundene er hovedsakelig i medisinsk rehabilitering, hvor REAC er leverandør til de fleste av de store produsentene av elektriske rullestoler.

REAC omsetter for 450 MSEK og har 400 ansatte. Selskapet er eid av Latour Industries AB, en del av Investment AB Latour – et investeringsselskap notert på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap.

Candidator er en nordisk IT-partner i sterk vekst, og omsetter i dag for 450 millioner fordelt på ca. 300 ansatte. Candidator har kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg, Alingsås og Malmø.

REAC AB får nå en totalleveranse for alle IT-systemer, PC-er og kommunikasjon, inkludert drift og support.

«REAC har byttet til Candidator fordi de har et kostnadseffektivt tilbud og en fremoverlent samarbeidsmodell, er godt organisert i dedikerte kundeteam med enkle, men detaljerte prosesser. I tillegg har Candidator gode referansekunder i Latour Group», sier Mattias Nurman, CIO REAC AB. «Candidator har allerede identifisert og implementert en rekke forbedringer på våre systemer og prosesser, noe som beviser for meg at Candidator er en proaktiv partner. Jeg har også fått en unik oversikt og innsikt i leveransen og våre egne systemer via Candidators kundeportal. Jeg ser frem til et langt og spennende partnerskap med Candidator.»

«Vi er veldig stolt av å få REAC som ny kunde. Vi jobber allerede med flere av selskapene i Latour konsernet, inkludert Swegon og Hultafors. Vi vil gjøre alt for at REAC skal få en uvirkelig god kundeopplevelse, og kommer til å fortsette å videreutvikle samarbeidet med selskaper i Latour Industries», sier Johan de Verdier, administrerende direktør i Candidator.