Gratis workshop for industrien i Hordaland, Rogaland og Sogn

Gratis workshop for industrien i Hordaland, Rogaland og Sogn

Industriledere kan nå booke en gratis strategi-workshop for å få gode beslutningsgrunnlag om nettskyen. Smarte grep gir besparelser og fremtidsklare tjenester.

Mange har hørt om nettskyen som nærmest en forutsetning for suksess i fremtiden. For å høste gevinstene løsningene bærer bud om, har mange aktører i industrien behov for rådgivere som kan komme inn med de objektive blikkene som gir riktige beslutningsgrunnlag. For å hjelpe disse ledergruppene og tekniske avdelingene har vi komponert en egen strategitjeneste som starter med en workshop. Denne kan leveres når som helst i 2017, og tilbys gratis for de som henvender seg i april for å avtale tid. Deltagere må oppfylle disse kriteriene:

 • Industribedrifter, helst på Vestlandet – Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane
 • Har ambisjoner om å være en leder i sitt marked med digitalisering
 • Over 50 ansatte
 • Minst en person fra ledelsen har tid til å engasjere seg

Send en mail her for å få mer informasjon

Er økonomisjefen teknolog?

Mange industriledere fornemmer at ting kan gjøres smartere, men hemmes fordi de ikke helt hvor de skal starte, og er usikre på hvilke leverandører som er best egnet til å bistå. Les gjerne våre tips til hvordan lykkes med digitalisering her. Det er åpenbart at programvare er viktig i fremtiden, og at virksomheter må bli gode på integrasjon. Nettopp derfor er det viktig å velge plattformer og systemer som støtter fremtidige behov for å knytte design-, produksjons- og driftsløsninger sammen til ett og samme system. Siden ingen svar er like, kan workshopen tilpasses mange ulike behov og der det er forskjellig teknisk kompetanse. Denne fleksibiliteten kan være en fordel i virksomheter der ledere sitter med ansvar på fagfelt de ikke har tid å fordype seg i. Candidators workshop går gjennom disse punktene:

 • Beskrivelse av hvilke løsninger dere har i dag
 • Hvor skal bedriften/hva er deres planer?
 • Hvilke nye satsninger ønsker dere å sette i gang med?
 • Hva gjør konkurrentene?
 • Hvilke tjenester og muligheter er tilgjengelige for dere?
 • Gjennomgang av smarte tjenester i skyen.
 • Hvilke fordeler kan skytjenester gi sammenlignet med hva dere har i dag?

Basert på denne 3-4 timers workshopen lager vi enten et konkret beslutningsgrunnlag, eller kommer med tydelige retninger for de neste skrittene i prosessen. Ofte er det med indikasjoner på økonomiske gevinster og investeringer for de ulike valgene.

Kjente utfordringer

Industriledere vi har snakket med, nevner disse utfordringene som konkrete barrierer for nødvendig fornyelse:

 • Mangel på-/vanskelig å tiltrekke seg teknisk kompetanse
 • Kostnader/manglende midler til investeringer
 • Sikkerhet
 • Mangel på en god digitaliseringsstrategi/-planer for fornying
 • Usikkerhet på hvilke leverandører som er trygge og kompetente

Dette fører til at alt for mange velger å gjøre lite eller ingenting, kanskje i den tro at dette er en liten trend som går fort over. Forenkling og digitalisering er nok kommet for å bli, og uvitenhet kan være å spille hasard med virksomhetens fremtid og arbeidsplasser. 

En trygg rådgiver

Candidator er en rådgiver som støtter deres vekst og utvikling over tid. Få andre aktører har like lang erfaring på Vestlandet med nettskyen. Vi har driftet løsninger for aktører i alle Norges største bransjer, og har vokst stabilt ved å levere kvalitet til fornøyde kunder. Årsaken er at Candidator alltid gir rådene som kundene er best tjent med, at vi er gode på support og oppfølging, og at våre ansatte alltid investerer mye tid i å utvikle egen kunnskap og it-ferdigheter. Vi har egen datahall i Norge, som er en garanti for at norske data forblir i Norge. I Norden har vi rundt 250 ansatte og en omsetning som nærmer seg en halv milliard kroner.

Vi har mange fornøyde kunder, to av dem uttaler seg her.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller for å finne en dato for en workshop ved å klikke her