Candidator utvider samarbeidet med Microsoft

Candidator har over 10 år hatt et nært samarbeid med Microsoft og har hele tiden matchet kundenes forretningsbehov med smarte IT-løsninger og tjenester. Flere av Candidators populære tjenester er basert på Microsoft sine løsninger og tjenester. Vi leverer f.eks. «Database as a Service» og «Disaster Recovery» i Microsoft Azure.

Som et bevis på vår kompetanse, fornøyde kunder og omfattende volum, har Candidator nå fått hele fire gullsertifiseringer fra Microsoft, hvorav tre på skytjenester og en knyttet til vår egen datasenterdrift:

  • Gold Cloud Platform
  • Gold Cloud Productivity
  • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Gold Datacenter

Vi er oppriktig stolte av disse annerkjennelsene, og ikke minst av våre konsulenter som har opparbeidet seg den kompetanse og faktiske leveringserfaringen som skal til for å få sertifiseringene. 

Partnernivået er det høyeste innen sine respektive områder, og gjenspeiler også kundenes behov for Microsofts cloud-baserte tjenester. Candidator kan som CSP (Cloud Solution Provider) levere både komplette skytjenester og hybridløsninger til våre kunder, hvor vi tar et totalansvar for arkitektur, drift og videreutvikling av løsningene. Ta gjerne kontakt for en uformell prat om hvordan vi kan bistå dere med fremoverlente driftsløsninger.