Candidator er Emea-Launch-partner for Azure Stack

Candidator går sammen med DELLEMC og Microsoft og tilbyr Azure Stack i det Nordiske markedet.

Gjør Azure investeringen din tilgjengelig i datasenteret

Øk tilgjengeligheten, bedre innovasjon og kontroller utgiftene med den rette miksen av privat og public cloud. Candidator, sammen med Microsoft Azure Stack er en hybrid cloud løsning som gjør det mulig for organisasjoner å kjøre Azure tjenester i et datasenter i Norge som gir enklere utvikling, management og sikkerhet.

Microsoft Azure Stack 

Hybrid cloud for å adressere bekymringer rundt sikkerhet, data privacy og GDPR. Microsoft Azure Stack er en ny hybrid cloud plattform som gjør det mulig å levere Azure services i ditt eget datasenter. Azure Stack gir deg som kunde den fleksibiliteten og kraften som en public cloud, men med kontroll og sikkerhet som bedriften din trenger.

Azure stack gir deg muligheten til å produsere og kjøre både infrastructure-as-a-service (IaaS) og platform-as-a-service (PaaS), ved å benytte de samme verktøyene, og gi den samme opplevelsen som Azure Public cloud.

 

Dell EMC

Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack er utviklet med klassens beste hyperkonvergerte infrastruktur, nettverk, sikkerhetskopi og kryptering fra Dell EMC, i sammen med programutviklingsverktøy fra Microsoft. Den leverer ytelse, beskyttelse og sikkerhet i Candidator sine datasenter.

Gjennom dette tar Candidator sammen med Dell EMC og Microsoft viritualisering til nye høyder. For å kunne å få maksimert fordelene med Azure Stack, må du velge den rette partneren. Candidator har både den erfaringen siden 2011 med Azure og siden 1997 med drift  som gjør oss til den riktige partneren for å hjelpe dere til å ta det riktige valget.

 

  • Datasenteret ligger i Norge, ingen problemer med svartider (latency)
  • Lagret i Norge, ingen usikkerhet rundt sikkerhet eller GDPR
  • Lokal partner og forhandler, noen som kjenner din bedrift og kan gi deg Rå kundeservice.