Netit blir en del av Candidator

Vi vokser videre i Norge, og kjøper Oslo-selskapet Netit AS, med 130 kunder i og rundt Oslo.

-  Vi er veldig fornøyd med at vi har blitt enige med Netit. Vi har nå en mye sterkere tilstedeværelse i Oslo-regionen, der vi har mål om å vokse og styrke leveransene våre ytterligere. Vi er også svært glade for å få daglig leder i Netit, Ketil Augustson på plass som regionsjef for Candidator i Oslo, sier Johan de Verdier, administrerende direktør i Candidator.

Netit har tilbudt IT-drift, support og salg av maskinvare til 130 kunder i og rundt Oslo. Selskapet har levert IT-driftstjenester i det norske markedet siden 1999, og tilbyr sine kunder totalleveranse av IT-tjenester, ofte i rollen som kundens IT-sjef.

– Når vi nå blir en del av Candidator styrker vi vår leveranse til våre kunder ytterligere. Vi kan nå tilby driftstjenester fra fire forskjellige datahaller, og har 220 spesialister i ryggen når kundene trenger det, sier daglig leder i Netit, Ketil Augustson.

Candidator har nå mulighet til å tilby et bredere spekter av tjenester i Oslo-regionen, og vi kommer til å ta totalansvar for IT-drift også for kunder i og rundt Oslo i tiden fremover.

Pressemelding (pdf)