Nyheter

2019-03-17

Candidator utnevnt til Cisco Commercial Partner of the Year 2018!

«Pakketering av tjenester og evne til å ta hånd om kundens utfordringer på en eksepsjonell måte har lenge kjennetegnet denne partneren. De siste årene har de gjort oppkjøp, fusjoner og samtidig etablert hele syv nye tjenester basert på Cisco sin teknologi. Evnen til å legge ressurser på å lansere og selge tjenester er nøkkelen til vår felles vekst i Commercial-segmentet. Partner of the Year er Candidator!»

» Les mer
2019-02-01

Candidator kjøper IT-selskapet Solid Park

For å ytterligere styrke vår posisjon på det Nordiske IT-driftsmarkedet, har Candidator inngått avtale om å kjøpe IT-selskapet Solid Park, og deres datterselskap Exeo. Etter oppkjøpet sysselsetter konsernet 850 medarbeidere og har 18 kontorer i Norge og Sverige.

» Les mer
2019-01-15

Candidator kjøper IT-selskapet Ismotec

For å ytterligere styrke vår posisjon på det Nordiske IT-driftsmarkedet, har Candidator inngått avtale om å kjøpe IT-selskapet Ismotec i Karlstad.

» Les mer
2019-01-07

Velkommen til frokostseminar i Oslo

30. januar byr vi i Candidator på frokost og foredrag!

» Les mer
2018-12-10

Topplassering i Radars kundefornøydhetsundersøkelse for Candidator

I analyseselskapet Radars kundeundersøkelse for 2018 kom Candidator på andreplass blant alle IT-driftsselskapene.

» Les mer
2018-11-16

Candidator og KPMG velger DigiPlex som datasenterpartner

DigiPlex, Nordens ledende datasenterleverandør, og it-driftselskapet Candidator har inngått en strategisk og operativ samarbeidsavtale. Candidator som var en av de første i Norge med å tilby Azure Stack, utvider nå sin datasenterkapasitet til DigiPlex’ senter på Rosenholm utenfor Oslo.

» Les mer
2018-11-05

Cloud Service Provider of the Year

Candidator DGC deltok på Dellemc channel awards 2018 og vant prisen som «Cloud Service Provider of the year».

» Les mer
2018-10-21

Samarbeidet vårt på Ignite 2018 fikk stor oppmerksomhet

Samarbeidet vårt med KPMG fikk veldig stor oppmerksomhet på Microsoft Ignite. Ketil Neteland var på Ignite, og sto på scenen sammen med DellEMC og KPMG.

» Les mer
2018-09-18

Candidator kjøper Dataoppdrag AS i Bergen

IT-driftsselskapet Candidator styrker posisjonen i Bergen med kjøpet av Dataoppdrag AS. – Vi fortsetter veksten og ser frem til å kunne tilby et enda bredere tjenestespekter til våre kunder, sier Lars Solbakken, daglig leder for Candidator i Norge.

» Les mer
2018-05-07

Konferanse - Digitalisering og Skytjenester

For 10 år siden dukket nettskyen opp som noe nytt og pirrende, men også frykt for det ukjente. Etter mange års innovasjon, økt fleksibilitet og bedre trygghet, samt et ønske om kostnadseffektivisering og økt verdiskaping er tiden kommet for å tenke «cloud first»

20. september 2018, inviterer Candidator til konferanse hvor vi vil presentere bredden i våre produkter med fokus på Azure og Azure Stack. Dette vil være en arena for sterke faglige oppdateringer, tankevekkere og en møteplass både for våre kunder og gode relasjoner.

» Les mer
2018-05-02

EQT-eide Candidator og DGC IT-drift danner nytt konsern

Som et ledd i ambisjonene om å bygge et slagkraftig IT-driftsselskap i Norden etablerer Candidator og DGC IT-drift et felles konsern. Konsernet vil ha 500 ansatte og omsette for ca. 1 milliard kroner, og vil videreføre sine planer om vekst, både organisk og ved ytterligere oppkjøp.

» Les mer
2018-02-27

Candidator med to nye gullnivå i partnerskapet med Microsoft!

Microsoft leverer sine produkter og tjenester gjennom sine partnere rundt om i verden. I 15 år har vi i Candidator hatt et nært partnerskap med Microsoft og tilbudt deres førsteklasses produkter til våre kunder. Vårt partnerskap gjør også at vi kan tilby våre medarbeidere opplæring i Microsofts produkter og den nyeste teknologien på markedet. For å hjelpe våre kunder med flere av Microsofts produkter arbeider vi kontinuerlig med å utvikle oss innenfor flere fagområder.

» Les mer
2018-01-10

Pressemelding: EQT kjøper Candidator

EQT kjøper Candidator Holding fra det svenske investeringsselskapet Sobro og minoritetseierne. EQT har som mål å videreutvikle Candidator både gjennom organisk vekst og ytterligere oppkjøp. Kjøpet gjøres i fondet ”EQT Mid Market Europe”.

» Les mer
2017-11-20

Hvordan være compliant i den nye digitale hverdagen?

Coex og Candidator inviterer til praktisk frokostseminar der vi tar en gjennomgang av hvilke regler du må forholde deg til, med fokus på hva GDPR innebærer. Vi ser også nærmere på hvilke tiltak bør du iverksette nå, og ikke minst hvordan du innfører nødvendige endringer i praksis og med hvilke verktøy. Seminaret tar også for seg smart bruk av skytjenester, hvor vi bl.a. presenterer Microsoft Azure Stack, en av verdens mest anerkjente skyløsninger, som nå kan leveres trygt på bakken i Norge.

» Les mer
2017-09-18

Candidator er Emea-Launch-partner for Azure Stack

Candidator går sammen med DELLEMC og Microsoft og tilbyr Azure Stack i det Nordiske markedet.

» Les mer
2017-08-15

Bergen Røde Kors Sykehjem, Stiftelsen Landås Menighets Eldresenter, Stiftelsen Domkirkehjemmet i Bergen og Stiftelsen Metodistkirkens Alders og Sykehjem velger alle Candidator som sin IT-driftsleverandør

Stiftelsene samt Bergen Røde Kors Sykehjem driver alle sykehjemsvirksomhet som ideelle organisasjoner. Totalt er det 1400 IT-brukere som gjør hverdagen til de omlag 300 beboerne bedre.

» Les mer
2017-07-25

Vi i Candidator vil med dette ønske alle et velfortjent avbrekk nå i sommer

Første halvår har for oss vært preget av høyt tempo og mange spennende muligheter. Vi har implementert våre nye tjenester (iWifi, iClient, iSheild, iPortal) hos en rekke kunder. Dette har styrket oss betraktelig på veien til å bli en totalleverandør av driftstjenester til våre kunder.

» Les mer
2017-06-16

REAC velger Candidator som total IT-leverandør

REAC utvikler, produserer og selger elektriske aktuatorer, løfte- og tiltsystemer og styringssystemer for den globale Medtech bransjen. Kundene er hovedsakelig i medisinsk rehabilitering, hvor REAC er leverandør til de fleste av de store produsentene av elektriske rullestoler.

» Les mer
2017-04-03

Gratis workshop for industrien i Hordaland, Rogaland og Sogn

Industriledere kan nå booke en gratis strategi-workshop for å få gode beslutningsgrunnlag om nettskyen. Smarte grep gir besparelser og fremtidsklare tjenester.

» Les mer
2017-04-03

En trygg og stabil skyleverandør

I en tid der it-systemene blir stadig mer komplekse trenger virksomheter fleksible leverandører. Direktoratet for byggkvalitet og industribedriften Pettersen Packaging setter sin lit til nettskyen, og er meget fornøyd med det.

» Les mer
2017-03-31

Candidator utvider samarbeidet med Microsoft

Candidator har over 10 år hatt et nært samarbeid med Microsoft og har hele tiden matchet kundenes forretningsbehov med smarte IT-løsninger og tjenester. Flere av Candidators populære tjenester er basert på Microsoft sine løsninger og tjenester. Vi leverer f.eks. «Database as a Service» og «Disaster Recovery» i Microsoft Azure.

» Les mer
2016-09-06

Netit blir en del av Candidator

Vi vokser videre i Norge, og kjøper Oslo-selskapet Netit AS, med 130 kunder i og rundt Oslo.

» Les mer
2016-05-17

Swegon velger Candidator

Swegon har valgt Candidator som totalleverandør av IT for samtlige av sine virksomheter over hele verden, på totalt over 70 lokasjoner med til sammen 1650 brukere. Avtalen går over fem år, med opsjoner om forlenging. Arbeidet med å flytte Swegons IT-miljø inn i Candidators datahaller starter umiddelbart, og vil være ferdigstilt innen utgangen av året.

» Les mer