Personlige data

Vi setter pris på at du besøker Candidator på nett. Din integritet og informasjonen du deler med oss, er viktig for oss. Derfor vil vi at du skal vite og forstå hvordan vi bruker og beskytter informasjonen vi samler om deg.

Hvilke informasjon samler vi inn?

Personopplysningene som Candidator samler inn om deg, er begrenset til kontaktinformasjon.

Dette nettstedet samler og lagrer også noe informasjon automatisk ved hjelp av informasjonskapsler. For mer informasjon om denne håndteringen, se våre vilkår for bruk.

Hva brukes personopplysningene til? 

Vi samler inn dine personlige data for at du skal kunne bruke noen av tjenestene som tilbys av Candidator eller tredjepartsleverandører, for eksempel informasjon om forespurte produkter, nyhetsbrev, seminarer, konferanser eller arrangementer.

Hvordan vi beskytter vi dine personlige data? 

Candidator er underlagt europeisk (EU – 2016/679, kjent som GDPR) og norsk regelverk for behandling av personopplysninger og begrenser tilgang til et minimum for å oppfylle formålet. Candidator har tatt alle rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som kreves for å beskytte personlige data mot ukorrekt tilgang, endring og ødeleggelse, og vi tilpasser kontinuerlig våre sikkerhetsforanstaltninger til pågående teknisk utvikling.

Lagring av dine personopplysninger 

Vi oppbevarer dine personlige data så lenge forretningsforholdet med oss løper, og vi beholder kun informasjonen din så lenge det er nødvendig for det formål det ble samlet inn til, med mindre vi har mottatt ditt samtykke til å bruke det til annet formål. Dataene lagres hos Candidator eller hos noen av våre samarbeidspartnere i Sverige som Candidator sysselsetter for å støtte vår virksomhet. Candidator krever at våre partnere leverer minst samme nivå av IT-sikkerhet som vi bruker for å beskytte dine personlige data.

Når og hvordan vi deler dine personlige data med andre 

Candidator kan dele personopplysningene du oppgir, med tjenesteleverandører som vi bruker til å utføre tjenester på våre vegne. For eksempel leverandører som administrerer registreringer på arrangementer og seminarer. Disse leverandørene er kontraktmessig begrenset fra å bruke eller dele informasjonen med unntak av det som er nødvendig for å yte tjenester til oss eller for å overholde juridiske krav. Videre kan vi dele informasjon om deg der loven tillater det, eller å overholde en lovlig prosess som er trådt i kraft.

Ved nytt eierskap 

Hvis eierskapet til hele Candidator eller deler av det, dets produkter eller tjenester blir solgt eller overført, blir dine personlige data overført til den nye eieren.

Internasjonal dataoverføring Internt

Hvis Candidator deler dine personlige opplysninger med en annen tredjepart som spesifisert i denne personvernreglene, og hvis dine personopplysninger blir overført til et land som ikke er medlem av EU eller EØS eller anses å være tilstrekkelig beskyttet av personopplysninger fra EU-kommisjonen, vil Candidator (som databehandler) fullføre en slik overføring (til en behandlingsansvarlig) bare hvis det foreligger relevante garantier, som for eksempel bindende selskapspolitikk, standardkontraktsklausuler, godkjente adferdskodekser eller en godkjent sertifiseringsmekanisme.

Dine rettigheter og valgmuligheter  

Hvis du informerer oss om at du vil vi skal slette dine personlige data eller ønsker at vi ikke lenger skal kommunisere med deg for markedsføringsformål eller hvis du ellers vil begrense Candidators behandling av dine personlige data, sender du en e-post til info@candidator.no

Vær oppmerksom på at vi kan beholde visse grunnleggende opplysninger for å unngå å sende uønsket materiale i fremtiden og for å lagre dokumentasjon av forespørselen din og vårt svar.

Spørsmål, synspunkter eller klager

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager om Candidators håndtering av personopplysninger eller disse personvernreglene, vennligst kontakt vår databehandlingsansvarlig.

Hvis du mener at du har blitt skadelidende eller hatt problemer fordi Candidator har overtrådt dine rettigheter som angitt i personvernreglene, og hvis Candidator ikke har behandlet klagen din på en rimelig måte, kan du sende inn en klage til den aktuelle personvernmyndigheten (i Norge; Datatilsynet)

Candidators personvernombud nås på denne adressen: nathalie.grogan@candidator.se 

Personvernansvarlig 

Candidator AS, Organisasjonsnummer: 982 390 591, er databehandleransvalig for behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet over, og holder til i Nøstegaten 58, 5011 Bergen, Norge.

Candidator AS har et personvernombud.

Telefon: +46 (0)322 671000
E-post: info@candidator.no

Tilbakemelding 

Dine synpunkter er viktige for oss. Vi setter pris på dine idéer, meninger og kommentarer om Candidators tjenester. Send e-post till: info@candidator.no

 

Sist oppdatert: 2018-05-31