Nyheter

2017-09-18

Candidator er Emea-Launch-partner for Azure Stack

Candidator går sammen med DELLEMC og Microsoft og tilbyr Azure Stack i det Nordiske markedet.

» Les mer
2017-08-15

Bergen Røde Kors Sykehjem, Stiftelsen Landås Menighets Eldresenter, Stiftelsen Domkirkehjemmet i Bergen og Stiftelsen Metodistkirkens Alders og Sykehjem velger alle Candidator som sin IT-driftsleverandør

Stiftelsene samt Bergen Røde Kors Sykehjem driver alle sykehjemsvirksomhet som ideelle organisasjoner. Totalt er det 1400 IT-brukere som gjør hverdagen til de omlag 300 beboerne bedre.

» Les mer
2017-07-25

Vi i Candidator vil med dette ønske alle et velfortjent avbrekk nå i sommer

Første halvår har for oss vært preget av høyt tempo og mange spennende muligheter. Vi har implementert våre nye tjenester (iWifi, iClient, iSheild, iPortal) hos en rekke kunder. Dette har styrket oss betraktelig på veien til å bli en totalleverandør av driftstjenester til våre kunder.

» Les mer
2017-06-16

REAC velger Candidator som total IT-leverandør

REAC utvikler, produserer og selger elektriske aktuatorer, løfte- og tiltsystemer og styringssystemer for den globale Medtech bransjen. Kundene er hovedsakelig i medisinsk rehabilitering, hvor REAC er leverandør til de fleste av de store produsentene av elektriske rullestoler.

» Les mer
2017-04-03

Gratis workshop for industrien i Hordaland, Rogaland og Sogn

Industriledere kan nå booke en gratis strategi-workshop for å få gode beslutningsgrunnlag om nettskyen. Smarte grep gir besparelser og fremtidsklare tjenester.

» Les mer
2017-04-03

En trygg og stabil skyleverandør

I en tid der it-systemene blir stadig mer komplekse trenger virksomheter fleksible leverandører. Direktoratet for byggkvalitet og industribedriften Pettersen Packaging setter sin lit til nettskyen, og er meget fornøyd med det.

» Les mer
2017-03-31

Candidator utvider samarbeidet med Microsoft

Candidator har over 10 år hatt et nært samarbeid med Microsoft og har hele tiden matchet kundenes forretningsbehov med smarte IT-løsninger og tjenester. Flere av Candidators populære tjenester er basert på Microsoft sine løsninger og tjenester. Vi leverer f.eks. «Database as a Service» og «Disaster Recovery» i Microsoft Azure.

» Les mer
2016-09-06

Netit blir en del av Candidator

Vi vokser videre i Norge, og kjøper Oslo-selskapet Netit AS, med 130 kunder i og rundt Oslo.

» Les mer
2016-05-17

Swegon velger Candidator

Swegon har valgt Candidator som totalleverandør av IT for samtlige av sine virksomheter over hele verden, på totalt over 70 lokasjoner med til sammen 1650 brukere. Avtalen går over fem år, med opsjoner om forlenging. Arbeidet med å flytte Swegons IT-miljø inn i Candidators datahaller starter umiddelbart, og vil være ferdigstilt innen utgangen av året.

» Les mer